logo wijn

Château Vartely is een jong en ambitieuze wijnproducent, gelegen in Orhei in het hart van Moldavië. Sinds 1996 maken zij premium wijnen met moderne apparatuur met behoud en ontwikkeling van eeuwenoude tradities. Het gehele productieproces vindt plaats in hetzelfde complex, waarbij de focus ligt op de kwaliteit van het natuurlijke product.

wijnvaten

Klassiek en Modern

De wijnen van Château Vartely zijn gemaakt met klassieke Europese druivensoorten en inheemse soorten zoals Feteasca Regala, Feteasca Neagra en Rara Neagra. Het uitgebreide assortiment heeft elke wijndrinker iets te bieden. Van klassieke elegante wijnen tot inspirerende moderne blends.

wijnboerderij

Cultuur en Ontspanning

Château Vartely is gelegen in een historisch en pittoreske omgeving.
Orhei ligt 40 km ten noorden van de hoofdstad Chisinau en is één van de oudste nederzettingen in Moldavië.
Naast wijnproeverijen en een traditioneel diner in het prachtige restaurant, biedt het complex op toeristisch gebied vele mogelijkheden. Overnachten in luxe villa’s in traditionele stijl, tours, eco- en agrotoerisme en meer.

wijnen

Nieuw!

Château Vartely weet altijd te verbazen met unieke en uitdagende blends in hun Individo-range. Een huwelijk tussen de inheemse druivensoort Feteasca Regala en de uit Duitsland afkomstige Riesling, brengt ons een frisse en aromatische wijn met een klein zuurtje.

TIMBRUS

Logo TIMBRUS, Producent van Moldavische wijnen

Vinaria DAC

Logo Producent van Moldavische wijnen Vinaria DAC
Moldavische wijnen van Wijnhuis Vinaria DAC
Moldavische wijnen van producent Vinaria DAC
3 flessen Balada Moldavische wijnen van producent Vinaria DAC