Import & Groothandel van wijn

Wij importeren en verkopen Moldavische kwaliteitswijn. Zowel voor horeca als particulier bieden wij verkoop op maat. Persoonlijke service van begin tot eind.

Voor horeca bieden wij advies voor de wijnkaart en geven wij training voor het personeel. Samen met een andere wijnkoperij kunnen wij een alternatieve wijnkaart voor uw restaurant of bar samenstellen.

Voor de oude als de nieuwe wijndrinkers hebben wij voordelige en unieke wijnen in ons aanbod.

Luxe Moldavische wijnen

Wijnproeverijen

Benieuwd naar de Moldavische wijnen? Geregeld organiseren wij proeverijen in Brasserie de Olmen in Serooskerke. In de brasserie van chef-kok Alex Minderhoud zijn enkele van onze wijnen te vinden op de wijnkaart. Houd de agenda in de gaten voor de eerst volgende proeverij.

Wilt u vrienden en familie verrassen met een unieke proeverij bij u thuis? Of met collega’s een bijzonder bedrijfsuitje organiseren? Dit is mogelijk vanaf 10 personen. Wij verzorgen de gehele proeverij met of zonder Moldavische hapjes. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier om de mogelijkheden te bespreken.

Luxe Moldavische wijnen

Relatiegeschenken & Cadeaupakketten

Bent u op zoek naar een bijzonder cadeau voor vrienden, familie of uw zakenrelatie? Wij stellen graag een persoonlijk pakket voor u samen. Daarnaast hebben wij een aantal vooraf samengestelde pakketten in ons assortiment zitten.

Voor elke wijndrinker hebben wij iets te bieden. Graag stellen wij op persoonlijke smaak een verrassing samen waar de ontvanger zeker van onder de indruk zal zijn!

Luxe Moldavische wijnen